Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Hjälp oss rädda liv! Bli Akut-influencer

Med din hjälp kan vi lyckas ännu bättre med vårt arbete med att vara på plats före, under och efter katastrofer, för att hjälpa utsatta människor och stärka samhällens motståndskraft.
Med din hjälp kan vi lyckas ännu bättre med vårt arbete med att vara på plats före, under och efter katastrofer, för att hjälpa utsatta människor och stärka samhällens motståndskraft.

Vi vill gärna samarbeta med dig och just nu söker vi influencers som vill hjälpa oss att rädda liv när en katastrof sker i världen. Katastrofhjälp behövs löpande, men främst vid stora naturkatastrofer och orimliga humanitära förhållanden.

Vad uppdraget innebär

Att vara Akut-influencer innebär att du får ett mejl från oss ungefär fyra gånger om året, med information om en aktuell katastrof och vårt arbete för att rädda liv och ge hopp. I mejlet berättar vi hur du och dina följare kan hjälpa till i katastrofarbetet genom att skänka pengar. Du väljer själv om du vill posta det i dina kanaler och uppmana dina följare att hjälpa till. Akut-influencer är ett nytt uppdrag som vi vill utforma i samarbete med dig. Just nu innebär det att:

  • Du får en kort introduktion om vårt arbete på huvudkontoret i Stockholm eller via Skype-länk, innan du signar upp för att bli Akut-influencer.
  • Du efter ett års samarbete får en inbjudan till Första hjälpen-utbildning på vårt huvudkontor i Stockholm eller digitalt.
  • Du efter flera års samarbete får möjlighet att besöka och uppleva vårt arbete på plats både nationellt och internationellt, i form av studiebesök enskilt eller i mindre grupp.

Ja, jag vill bli Akut-influencer!

Välkommen att skicka in din intresseanmälan. Vi kontaktar dig på mejl inom kort.

När du har skickat in anmälan kommer dina uppgifter att behandlas av Röda Korset. Du har rätt till information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Bli akut-influencer

Fyll i för- och efternamn
Ange en giltig mejladress