Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Bli vår partner

Vi hjälper människor som drabbas av kriser och katastrofer över hela världen. Som vår partner är ni med och gör skillnad.
Vi hjälper människor som drabbas av kriser och katastrofer över hela världen. Som vår partner är ni med och gör skillnad.

Partnerskap

Ett partnerskap med Röda Korset bygger på ett långsiktigt åtagande och engagemang där ni investerar i det fokusområde hos oss som är mest relevant för ert hållbarhetsarbete och er egen verksamhet. Vi är öppna för olika typer av samarbeten, med en förväntan om att ni som Partner genererar minst 500 000 kr/år till Röda Korset. 

Tillsammans genomför vi gemensamma aktiviteter, projekt och kampanjer som engagerar både medarbetare och kunder, stärker ert varumärke och driver försäljning och lojalitet. Samtidigt bidrar ni som Partner till Röda Korset till flera av de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030. 

Som Partner till Röda Korset får ni möjlighet att associeras med ett starkt globalt varumärke samt:

  • Löpande stöd med anpassad kommunikation av vårt samarbete och årlig rapportering för att ni ska kunna berätta om ert engagemang och få en djupare inblick i hur ni bidrar till hållbar utveckling.
  • Inbjudan till våra nätverksträffar och seminarium, det finns även möjlighet att göra studiebesök till projekt på plats.
  • Tillgång till inspirerande talare och experter inom olika områden på Röda Korset.
  • Möjlighet att engagera era medarbetare i företagsvolontärprogrammet I Våra Händer.
  • En logotyp som visar att ni är Partner till Röda Korset, för användning i egna kanaler.
  • Synlighet med logotyp och presentation av samarbetet på vår hemsida.

 

Etisk screening

Som samarbetspartner får ni genomgå en etisk screening där ni får svara på frågor om ert företag. Screeningen utgår från våra riktlinjer för företagssamarbeten som anger hur vi samarbetar med företag.

Kontakta oss

Fyll i företagets namn
Fyll i namn på en person vi kan kontakta
Ange en giltig mejladress