Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Varberg citybutik Second hand

Plats: Varberg

Röda Korset öppnar ny butik!

Du kan bidra!

Kan du hjälpa oss hjälpa andra?
Om du kan hoppa in några timmar ibland så bidrar du till vårt arbete med kris och katastrofarbete världen över.
Vem vet, du kanske tillochmed har roligt under tiden?

Hör av dig så berättar vi mer!

 

Är det här du?  

Vi förutsätter att du delar Svenska Röda Korsets människosyn och humanitära värderingar. Röda Korsets grundprinciper är vägledande i allt frivilligarbete och inom ramen för uppdraget skriver du under ett tystnadslöfte och genomgår de obligatoriska utbildningarna/ introduktioner som krävs för uppdraget.  

Inom Svenska Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i arbetet. Människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens och förmåga att utföra vårt uppdrag. 

För att kunna utföra uppdraget behöver du: 

  • inga förkunskaper krävs, oavsett om du är erfaren med service eller vill lära dig och få kassavana på ditt cv så är du varmt välkommen!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation och vi finns på plats före, under och efter en katastrof. Oavsett om det är en naturkatastrof, konflikt eller annan kris. Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det förekommer, skydda liv och hälsa och säkerställa respekt för varje människas värde, särskilt under tider av väpnad konflikt och andra nödsituationer.  

Kontakta oss på frivillig.varberg@redcross.se eller via sms till 0761 095 850 så bokar vi en träff där vi berättar mer.

 

 

Kontaktperson

Peter Björck


frivillig.varberg@redcross.se


Ansök