Läxhjälp

Läxhjälp Garaget

Malmö

Erbjuder lugn miljö och hjälp på olika nivåer

Läxhjälpsgruppen vid Garaget i Malmö erbjuder läxhjälp för elever vid högstadiet, gymnasiet, komvux och SFI. Gruppen träffas en gång i veckan och det finns möjlighet till att sitta i grupp eller enskilt.

Garaget är en spännande plats där många olika människor kan mötas i en trevlig miljö men det finns även möjlighet att få sitta i lugn och ro för sig själv. Vid varje tillfälle finns det 3–4 läxhjälpare på plats och beroende på antal elever så fördelas hjälpen på bästa möjliga sätt. Vi som arbetar i gruppen har olika bakgrund men alla har minst gymnasial kompentens och tillsammans kan vi hjälpa till med alla ämnen. 

Gruppen är aktiv under skolterminerna.

Plats: Garaget, Lönngatan 30

Datum: 11 januari - 7 juni och 6 september - 13 december 2022

Tid: tisdagar kl 18:00 - 19:45

Uppehåll:

  • röda dagar

Var med på Läxhjälp Garaget

Verksamheten ligger nära Kastanjeskolan, Augustenborgsskolan och Sofielundsskolan men självklart är alla som behöver hjälp med skolarbete varmt välkomna. Det krävs ingen föranmälan, utan välkommen hit någon enstaka gång eller varje vecka.

Bli frivillig på Läxhjälp Garaget

Vill du hjälpa till med läxor en gång i veckan? Då kan du bli frivillig på Läxhjälp Garaget. Skicka ett mejl till oss på mejladressen nedan eller sök frivilligtjänsten via uppdragsannonserna på startsidan.

 

Elsa Krantz, 91 år, tar tunnelbanan från Kungsholmen till Rinkeby för att hjälpa till med läxor.