Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Efterforskning och Familjeåterförening

Restoring Family Links grupp

Malmö

Restoring Family Links grupp arbetar för att återförena familjer som kommit ifrån varandra på grund av konflikter eller naturkatastrofer. Vi hjälper också till där det behövs stöd för återvändande och att skicka meddelande till anhöriga.

Vi efterforskar och återförenar familjer

Restoring Family Links grupp arbetar för att återförena familjer och ge stöd i efterforskning samt återvändande. Verksamheten ger också ut information om asylprocessen och liknande processer samt skickar rödakorsetmeddelanden till anhöriga. Den som har förlorat kontakten med sin familj, vill återförenas med familjemedlemmar, och/eller behöver stöd med asyl eller återvändande till sitt hemland, är välkomna att kontakta oss. Vi hjälper dig så gott vi kan med ditt ärende.

Kontakta oss för hjälp med återförening eller annat stöd

Har du förlorat kontakten med din familj? Vill du återförenas med din familj? Behöver du information om asylprocessen? Ska du återvända till ditt hemland? Vi hjälper till, kontakta oss med ditt ärende via mailadressen nedan.

Bli frivillig i Restoring Family Links grupp

Du kan vara med och hjälp Röda Korset Malmökretsens arbete i familjåterförening, efterforskning och stöd kring återvändande. Uppdragsannonser läggs ut på startsidan eller kontakta direkt verksamheten via mailadressen nedan.

Kontakta verksamheten