Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Mentorsverksamhet

MedmänniskaNU

Malmö

MedmänniskaNU är ett integrationsprojekt som stöttar unga vuxna som är nyanlända genom möten med frivilliga från Malmökretsen. Man träffas antingen två och två eller i grupp. Tillsammans hjälps vi åt för att integrera och ge stöd till unga vuxna i Malmö.

Stöd för nyanlända unga vuxna

MedmänniskaNU är en etablerad verksamhet i Malmö och har som syfte att stötta unga vuxna som är nyanlända. Det sker genom möten med frivilliga, antingen i grupp eller två och två. En deltagare matchas ihop med en frivillig som har gemensamma intressen. 

Få hjälp av med MedmänniskaNU

Är du en nyanländ, ung vuxen som vill få en chans att integreras i det svenska samhället i Malmö med hjälp av MedmänniskaNU? Skicka ett mail till oss på mailadressen nedan.

Bli frivillig i MedmänniskaNU

Är du etablerad i samhället och vill vara ett stöd för unga vuxna som är nyanlända? I denna verksamhet kan du ge trygghet till en ung vuxen som är nyanländ i Malmö och Sverige. Vid intresse, kontakta oss via mailadressen nedan.

Kontakta verksamheten