hållbar-juklapp-inslagen-i-duk

Julklappar med extra omtanke

Julklappar med extra omtanke

Varje år presenteras årets julklapp, i år kan du vara med och bidra genom att bli volontär, skänka en gåva eller handla i våra second hand-butiker.

Dela: Dela på Facebook Dela på LinkedIn Dela på Twitter

Årets medvetna julklapp

Klimatklubben och Medveten Konsumtion släppte årets medvetna julklapp med motiveringen: 

“Ett bidrag i form av tid eller pengar till ideell sektor, en gåva till en välgörenhetsorganisation eller en hjälpande hand där det behövs – i det stora, eller det lilla. Visad omtanke, empati, solidaritet och medmänsklighet har aldrig varit viktigare, i vår närmaste omgivning såväl som över landsgränserna”.   

Genom att bli volontär, skänka en gåva eller handla i våras second hand-butiker är du med och bidrar till en medmänsklig och hållbar värld. 

volontar-second-hand-butik-hornsgatan-stockholm

Second hand

Bli volontär inom second hand

Engagera dig och gör skillnad

Sällskapsspelet

Varje år så utse årets julklapp av HUI Research, med utgångspunkt i rådande samhällstrender och svenskarnas aktuella och framtida konsumtionsbeteenden. I år blev det sällskapspelet. Att samlas med nära och kära och få en välbehövlig paus från verkligheten är något vi söker oss till i svåra tider. Intresset för spel har ökat, och de senaste fem åren har försäljningen av sällskapsspel fördubblats.

Genom att handla i våra second hand-butiker så är du med och bidrar då överskottet från intäkterna i våra butiker går till hjälpverksamhet. Lokalt, nationellt och internationellt. Hitta en butik nära dig eller handla från oss online.

skor-i-leopard-mönster

Second hand

Röda Korset på Tradera och Blocket

Handla second hand online