Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Fars dag-presenter som räddar liv​

Ge en fars dag-present som räddar liv och hjälper pappor och deras familjer världen över. Här köper du enkelt gåvor till fars dag den 8 november.​ Låt pappa rädda liv med oss!
Ge en fars dag-present som räddar liv och hjälper pappor och deras familjer världen över. Här köper du enkelt gåvor till fars dag den 8 november.​ Låt pappa rädda liv med oss!

Letar du efter en fars dags present till pappa? Här finns presenttips till fars dag 2021! Välj bland matpaket, katastrofpaket, vinterfiltar, nödmat eller rent vatten. När du köper gåvor från Röda Korset får du ett fint gåvobevis att ge till en pappa du vill fira.​

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare som farsdagshälsning, perfekt som sista minuten-tips till fars dag. Du kan också beställa ett tryckt farsdagskort att ge bort. Leverans innan Fars Dag? Beställ senast den 3:e november för att få ditt gåvobevis i tid.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i present

Gåvobevis, en present till någon du inte kan träffa just nu

Kan du inte träffa de du tycker om just nu? Och vill du ge bort en present som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en present till mamma eller svågern? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du den som får gåvan vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk present.

Andra sätt att stödja