På rodakorset.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor och frivillig riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklapp katastrofpaket.

Julgåvan som räddar liv

Låt ditt företag vara med och rädda liv i katastrofer i jul! Vid en gåva från 5 000 kr får ni också ett digitalt kommunikationspaket som tack.
Låt ditt företag vara med och rädda liv i katastrofer i jul! Vid en gåva från 5 000 kr får ni också ett digitalt kommunikationspaket som tack.

Gåvobevis

När ni köper en julgåva får ni fina gåvobevis att ge bort i julklapp till kollegor och kunder.

  • Gåvobevisen har plats för en egen hälsning, att ge bort digitalt eller skriva ut 
  • Det går också att beställa tryckta gåvobevis, leveranstiden är 2-3 arbetsdagar

3 goda skäl till att köpa julgåvor till anställda och kollegor


Det är enkelt och går snabbt

Är det mycket att göra innan jul? När ni köper företagets julgåvor hos oss så sparar ni tid. Välj bara de gåvor ni vill ha och gå vidare till kassan - betala direkt eller välja att få en digital avi. Ni får självklart ett fint gåvobevis att ge bort. Digitala gåvobevis ingår alltid! Ni kan också välja att få tryckta exemplar skickade till er.

För att allt ska gå smidigt är det såklart också bra att ha koll på vad som gäller skattemässigt. Kolla in skatteverkets regelverk.

Klimatsmarta gåvor som räddar liv

Brukar ni ge fysiska julklappar till anställda och kollegor? Tänk på att våra klimatsmarta presenter kan vara minst lika uppskattade. Forskning visar att människor mår bra av att hjälpa andra. Och det är precis vad ni gör när ni väljer att ge en gåva till Röda Korset. Tack vare ert företag, era anställda och era kollegor kan människor som drabbats av exempelvis klimatrelaterade katastrofer få livsviktig hjälp.

Få kommunikationspaket

Om ni ger en gåva på 5 000 kronor eller mer får ni ett digitalt kommunikationspaket. Det innehåller bland annat diplom, julkort, banners och bilder för sociala medier. På så sätt kan ni på ett enkelt och fint sätt kommunicera om era gåvor till medarbetare och kunder!

Företagaren: "Därför ger jag till Röda Korset"

Kolbjörn Waern, grundare Waern Landskap AB:

”Mitt företag arbetar främst med att upprätta förslag till att vårda och restaurera historiska trädgårdar, parker och landskap. Att avsätta en liten del av företagets omsättning till de som är olyckligt lottade har inte varit något svårt val. I stället för att ge förhållandevis små bidrag till flera olika hjälporganisationer har jag efterhand kommit fram till att ge ett större bidrag till en enda organisation. Jag har då valt Röda Korset, som så vitt jag kan bedöma arbetar professionellt och effektivt, varhelst det uppstår ett stort hjälpbehov.”

Andra sätt att stödja