Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Välkommen som stödföretag!

Här kan ni ladda ned diplom, banners och mejlsignatur om ni vill berätta om ert engagemang på er hemsida, i era nyhetsbrev och i er externa kommunikation.
Här kan ni ladda ned diplom, banners och mejlsignatur om ni vill berätta om ert engagemang på er hemsida, i era nyhetsbrev och i er externa kommunikation.

Företag som använder Röda Korsets kommunikationsmaterial delar vår vision och våra värderingar.

  • Företaget bryter inte upprepat och/eller medvetet mot nationell och internationell lagstiftning och/eller internationella konventioner och deklarationer, så som Internationell humanitär rätt och Internationella lagar om mänskliga rättigheter (IHL och IHRL).
  • Företaget är inte involverat i oetisk, korrupt eller exploaterande verksamhet.
  • Företaget har inte sin huvudsakliga verksamhet inom vapen och pornografi.

Användningen av Röda Korsets kommunikationsmaterial får ej uppfattas av allmänheten som att Röda Korset går i god för ert företag, era policyer, produkter eller tjänster. Materialet får inte modifieras utan Röda Korsets medgivande. Genom att ladda ned materialet godkänner ni dessa kriterier.

Såhär gör du

Klicka på "Ladda ner", högerklicka och välj "Spara som..." för att ladda ned filen. Gå sedan tillbaka till denna sida för att ladda ned fler filer. Om du vill länka bilden så är den förberedd för det, använd isåfall https://www.rodakorset.se/stod-oss/