Glada värvare står bakom en Svenska Röda Korset-flagga och jublar in i kameran.

Så jobbar vi med värvning av månadsgivare

Så jobbar vi med värvning av månadsgivare

Är du nyfiken på hur du känner igen vår personal, vilka telefonnummer vi ringer från eller när våra värvare kommer till din ort? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren gällande hur vi arbetar med värvning av månadsgivare.

Värvning av månadsgivare

Vi arbetar regelbundet med att värva fler månadsgivare med hjälp av metoderna street, door och telemarketing. Anledningen till att vi värvar månadsgivare är enkel: så länge människor drabbas av krig och katastrofer är det vår uppgift att göra allt vi kan för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Du kan träffa på oss på stan, så kallad street-värvning, och vi knackar också dörr på många orter, så kallad door-värvning. Vi ringer även runt till våra givare och månadsgivare. Samtidigt som vi värvar månadsgivare passar vi på att informera om Röda Korsets arbete.

Så här känner du igen oss

Du känner lätt igen oss genom våra kläder. När våra värvare jobbar har de alltid på sig en rosa väst med reflexer och Röda Korsets logotyp på fram- och baksidan.

Våra värvare kan alltid identifiera sig med ett ID som de bär runt halsen. Deras individuella ID-nummer kan du kontrollera genom att kontakta oss.  

Vi strävar efter mångfald bland våra anställda. Vi har flera team där värvarna kommunicerar på engelska i sina samtal. 

 

Glada värvare i Svenska Röda Korset-kläder gör en high five.

Var och när vi värvar

Var värvar vi månadsgivare?
En värvare i Röda Korset-kläder visar innehåll på sin tablet för en potentiell givare.

Så kan du bli kontaktad av Röda Korset

Säkerställ att det är vi som ringer dig
Martin Ärnlöv och värvare

Bli värvare hos oss

Bli värvare

Har du en fråga om ditt givande?