Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Cykelskola

Cykelskolan Seved

Malmö

Uppdatering

Just nu har cykelskolan en fortsättningskurs för dem som redan kan hålla balansen och föra fram cykeln. Fokus för denna kurs är att cykla i trafik. 


 

Cykelskolan Seved är verksamheten där du kan lära dig cykla. Det finns olika kurser som berör nybörjare då med balans och introduktion till cykling eller en cyklist som kan grunderna och vill lära sig cykla i trafik. 

Lär dig cykla med oss

Sedan 2010 har Cykelskolan på Seved i Malmö varit igång och har under året varit mycket populär. Verksamheten hjälper människor att lära sig att cykla. Det finns några olika kurser däribland en grundkurs som hjälper nybörjaren att hitta balansen och föra sig fram på två hjul. Det finns även en fortsättningskurs som fokuserar på att cykla i trafik.

Delta i Cykelskolan

Du behöver göra en anmälan för att vara med i Cykelskolan Seved. Det gör du genom att skicka ett mejl till cykelskolan.seved@redcross.se. Deltagandet är gratis. 

Har du några frågor om deltagandet? Skicka ett mail till oss.

Bli frivillig i Cykelskolan Seved

Att cykla innebär en stor frihet och du kan hjälpa till att lära någon cykla som frivillig i verksamheten. Vid intresse, skicka ett mail eller håll utkik bland uppdragsannonserna på startsidan.

Kontakta verksamheten