Insamling

Vi gör olika typer av insamlingsaktiviteter till förmån för Röda Korsets arbete.

Insamling

Insamling och Event

Malmö

Vi vet att vi kan förändra livet för många i Malmö genom våra verksamheter och därigenom också få en tryggare och mer harmonisk stad.

Volontärer i verksamheten Insamling och Event engagerar sig för att samla in pengar till Röda Korset i Malmö så att vi kan fortsätta bedriva våra verksamheter och göra ännu mer arbete.  Tillsammans kan vi hjälpa fler och få ett socialt hållbart Malmö. Vi verkar i Malmö för Malmö

Bli volontär i Insamling och Event

Är du utåtriktad, intresserad av fundraising och vill företräda vår organisation? Då passar du som volontär inom Insamling och Event hos oss i Malmökretsen. Kontakta oss via mail eller håll utkik på startsidan där vi visar uppdragsannonser.

Stöd vårt arbete i Malmö för Malmö

Ditt stöd är en förutsättning för att Röda Korset ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete i Sverige och resten av världen. Det finns många sätt du kan engagera dig på. Du kan bli medlem eller engagera dig som volontär. Vi är också beroende av att samla in pengar för att kunna fortsätta vårt arbete. 

Om du vill bidra ekonomiskt till våra lokala verksamheter i Malmö kan du sätta in din gåva på vårt Bankgiro 286-4726 eller swisha 1232 2138 82. Ange om du vill stödja någon speciell verksamhet.

Vill du stötta oss genom ditt företag eller vill veta mer om företagssamarbeten? Läs mer här. 

Insamling

För företag

Malmö

Insamling

Transportgrupp

Malmö

Insamling

Kommunikationsgruppen

Malmö