Kvinna bär matpaket på huvudet. Röda Korset i bakgrunden.

Bli samarbetspartner

Bli samarbetspartner

Som samarbetspartner till Röda Korset kan ditt företag göra skillnad på riktigt, genom att vi får möjlighet att arbeta långsiktigt. Tillsammans förhindrar och lindrar vi mänskligt lidande i Sverige och världen.

Vi finns på plats i 191 länder för att hjälpa människor och samhällen som drabbas av kriser, konflikter och katastrofer. Genom att vi har lokalföreningar med volontärer på plats i hela landet och runt om i världen, så är vi redan på plats när krisen slår till. Vi finns där och arbetar innan, under och efter krisen. Oavsett om den sker i Malmö, Ukraina eller Sydsudan.

Genom att matcha ert företags verksamhet med vårt humanitära arbete kan vi tillsammans göra skillnad för ännu fler människor. Ett partnersamarbete med oss har alltid både affärsnytta och social nytta i fokus och ambitionen att samarbetet ska vara en integrerad del i ert varumärkes- och hållbarhetsarbete. Vi ser det som ett ömsesidigt och långsiktigt åtagande oavsett om ni vill stötta vårt arbete lokalt, nationellt eller internationellt. Som samarbetspartner får ni tillgång till vår kompetens, vårt varumärke och möjlighet att aktivera era medarbetare och kunder med inspirerande och engagerande storys, content och kampanjer. Vi är öppna för olika typer av samarbeten, med en förväntan om att ni som samarbetspartner genererar minst 1 miljon kronor per år till Röda Korset. 

Vill ni bli vår samarbetspartner?

Våra nuvarande partners

Tillsammans med våra samarbetspartners räddar vi liv, stärker motståndskraft och minskar utsatthet världen över. I våra partnersamarbeten har vi ett långsiktigt och integrerat tänk kring hållbarhetsarbete, och vi engagerar en eller flera delar av våra partners verksamheter. Vi genomför gemensamma aktiviteter, projekt och kampanjer som engagerar både medarbetare och kunder – och gör skillnad. 

Läs mer om våra samarbeten