Tre glada flickor tittar in i kameran och ler

Swisha en gåva och rädda liv

Swisha en gåva och rädda liv

Du är bara ett knapptryck från att rädda liv och ge hopp världen över.

Du kan enkelt stödja vårt arbete genom swish

För att ge en gåva till Röda Korsets arbete, öppna swish och ange något av numrena nedan.

123 665 28 95

Röda Korsets arbete i Palestina och Israel:

Vi kämpar vi för att hjälpa människor som drabbas av konflikten i Palestina och Israel. Att rädda liv har högsta prioritet och vi hjälper drabbade människor, oavsett vilka de är och var de kommer från. Vi utgår från var de humanitära behoven är som störst – just nu är bristen på mat, vatten och vård som mest akut i Gaza.

900 80 95

Röda Korsets arbete i Sverige och världen:

Gåvan används där den behövs mest, t ex till att hjälpa människor som flytt från krig och konflikter eller som drabbats av en katastrof med bland annat sjukvård, sanitet och efterforskning av familjemedlemmar.

900 80 04

Röda Korsets arbete i katastrofer:

Gåvan används för att snabbt kunna ge stöd till människor när det inträffar en katastrof med tak över huvudet, mat, hygienprodukter och rent vatten efter en jordbävning, översvämning eller orkan.

900 80 79

Röda Korsets arbete i Ukraina:

Vi kämpar vi för att hjälpa människor som drabbas av kriget i Ukraina. Behoven är enorma, och kommer vara det under lång tid framöver. Tack vare det stora stöd vi fått har vi kunnat hjälpa miljoner människor sedan kriget startade i februari 2022.

När du skänker via swish går 1,10 kr av summan till avgifter till leverantörer. 

Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter

När du lämnat dina uppgifter kommer de att behandlas av Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer här

Fler swishnummer

I samband med insamlingar och utskick så använder vi ibland swishnummer som börjar med 123. Om du känner dig orolig över att numret faktiskt är kopplat till Röda Korset kan du skriva in numret i swish-appen. Innan du godkänner i sista steget så står det om numret är kopplat till Röda Korset.

Har du en fråga om ditt givande?

Fler sätt att stödja