Cykelskola

Cykelskolan Lindängen

Malmö

Cykelskolan på Lindängen hjälper deltagare att lära sig cykla sedan 2013. Teori blandas med praktik precis som att utmaningar blandas med glädje. Cykelskolan på Lindängen håller till utanför Framtidens Hus. En anmälan krävs och vidare information kommer att skickas ut till de som har anmält sig.

Lär dig cykla med Cykelskolan på Lindängen

Cykelskolan anordnar två kurser per år som startar på hösten och på våren. En kurs håller på i fem veckor och vi träffas sammanlagt tio gånger. Vi finns utanför Framtidens Hus på Lindängen. 

Kursen vänder sig till vuxna som inte kan och vill lära sig att cykla. Vi har ingen utrustning till barn i nuläget och därför erbjuds ingen cykelskola för dem. Vi blandar teori med praktik och när kursen är slut får du ett intyg. Det bjuds på utmaningar och ett och annat blåmärke, men framförallt skratt och gemenskap!

Cykelskolan på Lindängen har varit igång sedan 2013 och är mycket efterfrågad av främst kvinnor i alla åldrar. 

Plats: Vid Framtidens Hus i Lindängen

När: Två gånger i veckan, under fyra veckor med start i september.

Tid: kl. 11:00 - 13:00

Röda Korset Malmökretsens har även en Cykelskola i Seved, se mer information om den här.

Anmäl dig här

Det är gratis att delta i Cykelskolan på Lindängen, men en anmälan krävs. För anmälan eller mer information, kontakta cykelskolan.lindangen@redcross.se.

Närmare information kommer att skickas i god tid till dig som kommer med på kursen.

Bli frivillig i Cykelskolan på Lindängen

Röda Korsets verksamheter drivs av frivilliga, och du kan också hjälpa till. Vill du bli frivllig i Cykelskolan på Lindänge och bidra med skratt och kunskap, tveka inte att höra av dig till oss via kontaktuppgifterna nedan. Du kan också söka frivilligtjänster via uppdragsannonserna på startsidan.

Lär dig cykla på Cykelskola på Lindängen av Röda Korset Malmökretsen.

Fler verksamheter i kommunen