Första hjälpen-grupper

Våra första hjälpen-grupper erbjuder organiserad krisberedskap och kan bokas vid evenemang som konserter eller idrottstävlingar.

Första hjälpen-grupper

Malmö första hjälpen-grupp

Malmö

Första Hjälpen Grupp är utbildade i att ge första hjälpen vid olycka, skada osv. Det är också ett vårdteam som även tar hand om lättare skador vid olika evenemang och tillställningar.  

Olycksfallsberedskap med flexibilitet

Våra frivilliga hjälper till med att ge första hjälpen vid olycksfall eller hastigt insjuknande. De tar hand om allt från lättare skador som småsår och stukningar till livsuppehållande åtgärder i väntan på ambulans.

I Malmö har vi ungefär tio frivilliga som är utbildade i att ge första hjälpen. Vi finns på plats där människor samlas och det finns risk för olyckor och skador, som till exempel på festivaler, idrottstävlingar och konserter. Frivilliga arbetar alltid i par och kan uppträda på olika sätt samt är flexibla inför eventets förusättningar.

Vill du arbeta med oss?

Är du intresserad och har lite tid över är du välkommen att kontakta oss! Du behöver inga förkunskaper utan Röda Korset står för den utbildning du behöver. Alla i gruppen arbetar frivilligt och utan ersättning, dock tar vi ut en avgift som går till material, resor, mat och utbildning. 

Det går också bra att kontakta oss om du vill boka oss för ett uppdrag. Det gör du genom att kontakta oss på uppdrag.malmo-fhg@redcross.se

Bli frivillig i Första Hjälpen gruppen

Första Hjälpen gruppen utför ideellt arbete och kan behöva bli fler. Håll utkik efter uppdragsannons på startsidan eller kontakta oss via mail.