Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappsetiketter

Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.
Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.

2021 års juletiketter illustreras av Clara Lidström

Clara är författare, fotograf och bloggare med epitetet Underbara Clara. Hon bor på en gård på Västerbottens landsbygd tillsammans med sin familj och en skock får. Där driver de även jordbruket Marstorps Mat. Om uppdraget för Röda Korset säger hon:

”Att få illustrera juletiketterna för Röda Korset är ett väldigt hedrande uppdrag. Att mina illustrationer dessutom kan få vara med och samla in pengar till det viktiga arbetet som Röda Korset utför är fantastiskt. Julen är den bästa tiden på hela året och jag firar gärna med gammaldags pynt och juldekorationer. Det sätter också sitt avtryck i de illustrationer jag valt att göra.”

Leverans

Etiketterna levereras hem till dig med start i mitten av november och därefter veckovis. Den 19 december är sista dag för beställning om du vill vara säker på att hinna få etiketterna före jul. 

Prenumerera på julklappsetiketter

Fyll i ditt för- och efternamn.
Fyll i din adress.
Fyll i ditt postnummer
Fyll i ort.
Fyll i korrekt mejladress.
Fyll i antal paket

Fler sätt att stödja