Röda Korset Second hand Västervik

Öppettider

Öppettider måndag - fredag kl 11 00 – 17 00.

Besöksadress

Esplanaden 22

Vi behöver volontärer, även till Kupan, vår second hand. Kom in till Kupan eller ring.

Om butiken

Vår second hand Kupan är en social mötesplats med både stamkunder och nya kunder, och man kommer för att träffas och prata ett tag, eller bara kolla in varorna och handla.

Caféet kan du köpa kaffe och en bulle för 15 kronor. 

Förutom försäljning finns en remake- göra omverksamhet varje tisdag och torsdag kl 9–15. Här får gamla kläder och tyger nya användningsområden.  

Varje onsdag kommer gruppen Trivselträffar att träffas med start 17 januari. Vi umgås, fikar och du som vill kan handarbeta. Vi bjuder på kaffe, te eller saft. Eget bröd tas med.  

Kom in och sy på symaskin, men ring eller kom in på Kupan för att boka en tid.

Varje torsdag bakar vi våfflor, kaffe och våfflor 25 kr.

Skänk till butiken

Nu är det stort behov av varma kläder, skor och sköna filtar och plädar. Du är lika välkommen med en sak som med flera. Många bäckar små. Vi tar också gärna emot möbler, husgeråd, vackra saker, elektriska artiklar, verktyg, böcker, leksaker, prylar och textilier.

Ni är välkomna att lämna in gåvor mellan kl 8 och kl 16 måndag - fredag.

Ring om ni behöver hämtning.

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.