Besök oss på Finloppis på lördag 24/9

Publicerad av: Johanna Christensson, den 19 september 2022.

Kom och besök oss på Finloppis och fynda fina kläder och asseccoarer som passar en hållbar garderob nu i helgen, lördagen den 24 september i Malmö.

Besök vår secondhand-butik på Finloppis

Lördag den 24/9 kommer vi vara med och sälja noga utvalda kläder på Finloppisen som arrangeras i Media Evolutions lokaler på Stora Varvsgatan 6a. Tiden som gäller är kl. 10.00-16.00 och vi på Malmökretsen kommer vara en av flera deltagare. Passa på att fynda second hand när det är som bäst och uppdatera din höstgarderob.

Så här skriver arrangörerna på sitt Facebook-event.

Populära Finloppis är äntligen tillbaka, Malmös bästa shopping secondhand! Här kan du fynda väl utvalda, fina och nästan oanvända kläder som passar utmärkt i en hållbar garderob. Även i år arrangeras Finloppis i Media Evolutions fräscha lokaler, tillsammans med Västra hamnen – Have It All! Att köpa secondhand är en kärleksförklaring till miljön eftersom det fortfarande är mycket svårt att återvinna textil på andra sätt. Ett fynd på Finloppis är ett hållbart alternativ till nyproducerade plagg. Kom och köp för klimatets skull!

Se hela eventet här.

Alla är välkomna

Alla är välkomna är fynda inför hösten på lördag! Vänligen notera att arrangören kommer att ta ett inträde på 20 kronor. Vi hoppas att vi ses!

  • När: Lördag 24/9
  • Tid: 10:00-16:00
  • Var: Stora varvsgatan 6a (Media Evolution)
  • Inträde: 20 kr
Fynda på Finloppis där Malmökretsens secondhand-butik kommer att vara en av deltagarna.