Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor

Välkommen till Malmökretsen, Liv!

Publicerad av: Johanna Christensson, den 15 juni 2021.

Liv Palm är ny verksamhetsledare på Röda Korset Malmökretsen. Liv har bakgrund och erfarenhet av nationellt och internationellt socialt arbete, närmst från Skåne Stadsmission. Hon svarade på några av våra frågor om hennes kommande arbete som verksamhetsledare på Röda Korset Malmökretsen.

Liv Palm är ny verksamhetsledare på Röda Korset Malmökretsen.

Kort intervju med nya verksamhetledaren Liv

Berätta lite om dig själv och din nya roll inom Malmökretsen

"Jag har jobbat med socialt arbete både i Sverige och utomlands i många år. Jag har en master i socialt arbete med inriktning på idéburen sektor. Kommer närmast från Skåne Stadsmission där jag har verkat i nästan 15 år, främst med barn och ungdomar samt frågor rörande boende och hemlöshet.

Min uppgift som verksamhetsledare är att tillsammans med personal och frivilliga utveckla våra verksamheter, ha det övergripande ansvaret för det dagliga arbetet och motivera,  stötta , peppa, och handleda alla de som på olika sätt är engagerade hos oss på kretsen."

Varför valde du att engagera dig i Malmökretsen?

"Jag valde att söka mig till Malmökretsen då Röda Korset är en global välrenommerad organisation vars värdegrund överensstämmer med min egen. Ett arbete som bygger på frivilligt engagemang är en enorm kraft och inspiration och jag är väldigt glad att ha fått chansen och förtroendet att arbeta här."

Vad vill du åstadkomma med ditt arbete?

"Jag hoppas på att kunna bidra med min kompetens och erfarenhet i det förändringsarbete som görs dagligen på både individuell och strukturell nivå. Att få arbeta med människor för människor är fantastiskt roligt och det går verkligen att göra skillnad på riktigt."