Om oss

Röda Korset i Malmö består av Malmökretsen och ett ungdomsförbund. I Malmökretsen finns cirka 500 frivilliga som är engagerade i någon av kretsens omkring 40 olika verksamheter. Malmökretsen är den största Rödakorskretsen i Sverige och våra verksamheter spänner över många områden för att spegla stadens dynamiska mångfald. Kretsen leds av en styrelse med ordförande och 8 ledamöter. Grunden för vårt arbete vilar helt på frivilliga insatser och människors vilja att ge av sin tid och sitt engagemang till vår verksamhet.

Stöd oss

Ditt stöd är en förutsättning för att Röda Korset ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete i Sverige och resten av världen. Det finns många sätt du kan engagera dig på.

Stöd Malmökretsen

Om du vill bidra ekonomiskt till våra lokala verksamheter i Malmö kan du sätta in din gåva på vårt Bankgiro 286-4726 eller swisha 1232 2138 82. Ange om du vill stödja någon speciell verksamhet.

Bli medlem

Gillar du det arbete vi gör i Malmö och vill ge oss ditt stöd? Fler medlemmar gör det möjligt att vidareutveckla våra verksamheter och hjälpa fler utsatta människor. För 250 kronor stödjer du Röda Korset i ett år. Betala in 250 kronor på Plusgiro 900-8095. Ange personnummer, namn, adress och krets 12206 eller välj "lokalförening".

Vill du ge en minnesgåva?

Hedra minnet av en kär anhörig eller vän med en gåva till Malmökretsen. Vi skickar ett vackert minnesblad till den adress du anger. Brevet skickas med A-post och gåvosumman anges inte på minnesbladet.

Uppge den avlidnes namn, begravningsdag, begravningsbyrå eller vilken anhörig som ska få minnesbladet, belopp och dina egna kontaktuppgifter. Skicka uppgifterna till forvaltning.malmo@redcross.se efter att du satt in beloppet på bankgiro 286-4726.

Är ni ett företag?

Vill ni stötta oss genom ert företag? Läs mer om företagssamarbeten här.