Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor

Om oss

Röda Korset i Malmö består av Malmökretsen och ett ungdomsförbund. I Malmökretsen finns cirka 300 frivilliga som är engagerade i någon av kretsens omkring 40 olika verksamheter. Malmökretsen är den största Rödakorskretsen i Sverige och våra verksamheter spänner över många områden för att spegla stadens dynamiska mångfald. Kretsen leds av en styrelse med ordförande och 8 ledamöter. Grunden för vårt arbete vilar helt på frivilliga insatser och människors vilja att ge av sin tid och sitt engagemang till vår verksamhet.

Stöd oss

Ditt stöd är en förutsättning för att Röda Korset ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete i Sverige och resten av världen. Det finns många sätt du kan engagera dig på.

Stöd Malmökretsen

Om du vill bidra ekonomiskt till våra lokala verksamheter i Malmö kan du sätta in din gåva på vårt Bankgiro 286-4726 eller swisha 1232 2138 82. Ange om du vill stödja någon speciell verksamhet.

Bli medlem

Gillar du det arbete vi gör i Malmö och vill ge oss ditt stöd? Fler medlemmar gör det möjligt att vidareutveckla våra verksamheter och hjälpa fler utsatta människor. För 250 kronor stödjer du Röda Korset i ett år. Betala in 250 kronor på Plusgiro 900-8095. Ange personnummer, namn, adress och krets 12206 eller välj "lokalförening".

Vill du ge en minnesgåva?

Hedra minnet av en kär anhörig eller vän med en gåva till Malmökretsen. Vi skickar ett vackert minnesblad till den adress du anger. Brevet skickas med A-post och gåvosumman anges inte på minnesbladet.

Uppge den avlidnes namn, begravningsdag, begravningsbyrå eller vilken anhörig som ska få minnesbladet, belopp och dina egna kontaktuppgifter. Skicka uppgifterna till forvaltning.malmo@redcross.se efter att du satt in beloppet på bankgiro 286-4726.

Företag - information

Företag – hjälp oss göra Malmö till en socialt hållbar stad!

Ett stöd från företag är ett snabbt och enkelt sätt för ditt företag att göra skillnad för behövande i Malmö. Genom ert stöd visar ni kollegor och kunder att ert företag hjälper till där det behövs som mest.

Ert företag kan göra skillnad på många sätt. Välj bland våra företagspaket eller skänk ett valfritt belopp. Sätt in din gåva på Bankgiro 286-4726.

Kontakta oss om ni vill diskutera ett samarbete eller om ni har några frågor.

Lissi Kylén

Företagssamordnare

tel: 0735-101558,

foretagssamarbeten.malmo@redcross.se

Stödföretag från 10.000:-

Diplom

Nyhetsbrev

Omnämnande i våra sociala kanaler

 

Stödföretag från 50.000:-

Diplom

Nyhetsbrev

Omnämnande i våra sociala kanaler

Ert företagsnamn på vår hemsida

Material till era sociala kanaler

 

Partnerföretag från 100.000:-

Diplom

Nyhetsbrev

Omnämnande i våra sociala kanaler

Ert företagsnamn på vår hemsida

Material till era sociala kanaler

Kommunikationsmaterial

Inspirationsföreläsning på ert företag

Möjlighet till Första hjälpen-utbildning

Så här blir din gåva avdragsgill

För att dina gåvor ska bli avdragsgilla måste du skänka minst 200 kr per tillfälle - och totalt minst 2000 kr per år. Sedan får du dra av 25 procent, vilket betyder att du kan skänka mer utan att det kostar något extra. Läs mer om villkoren på www.redcross.se/skattereduktion