kvinna-i-second-hand-kläder

Röda Korset Second hand Malmö

Röda Korset Second hand Malmö

Öppettider

Secondhand-butik: Öppettider: måndag-fredag 10:00-18:00 och lördag 11:00-15:00. Avvikande öppettider i påsk: 29/3 Långfredagen: STÄNGT 30/3 Påskafton: STÄNGT 1/4: Annandag påsk: STÄNGT

Besöksadress

Norra Parkgatan 17

Gör dina fynd hos oss. Vi fyller butiken med nyheter varje dag.

Om butiken

Välkommen till Röda Korsets Second Hand-butik och Café i Malmö! 

Hos oss hittar du nästa allt! Du kan köpa kläder, skor och accessoarer för både dam, herr och barn. Vi har även ett stort utbud av husgeråd, böcker, leksaker och möbler. Butiken sköts med hjälp av en stor blandning människor med olika ursprung. Några är frivilliga, andra är praktikanter eller arbetstränande, och vissa tränar svenska samtidigt som de hjälper till. I vår butik kan du både fynda varor och handla medvetet.

I den mysiga butiken driver vi även café där det mesta av det som säljs är hembakat och gjort på plats. Vi erbjuder ofta både vegetariska och veganska alternativ. För den som föredrar lunch serveras matpajer, mackor och toast som går att avnjuta på vår uteservering när vädret tillåter. Cafét drivs i samarbete med Malmö stads daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning för att ge deltagarna en meningsfull sysselsättning.

Skänk till butiken

Vi tar tacksamt emot gåvor till vår butik. Tänk på att allt som lämnas in i butiken ska vara helt, rent och komplett. 

Vi har tyvärr inte möjlighet ta ta emot: 

  • Elektronik 
  • Stora möbler 
  • Flytvästar, bilbarnstolar, hjälmar 

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.