Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor

Digital kurs i första hjälpen - livekurs online

Publicerad av: Pär Åkerblom, den 13 februari 2021.

Våra fysiska utbildningar i första hjälpen tvingades på grund av coronaviruset att ställas in under våren, men vi fortsätter att utbilda i första hjälpen. Så som vi gjort i över 100 år!

Vi har lanserat en ny utbildning: Första hjälpen Online. Det som kännetecknar våra fysiska utbildningar – aktivitet, många övningar, delaktighet och kontakt – det tar vi med oss när vi nu tagit klivet ut på nätet.

Första hjälpen Online är ett nytt sätt att utbilda i första hjälpen. I stället för att du och andra deltagare ska åka till en kurslokal så träffas vi på nätet. Var och en av er kommer öva på golvet hemma tillsammans med en utbildare – live på nätet. Första hjälpen Online är en livekurs. 

Röda Korset har sitt ursprung i första hjälpen. Att lära sig rädda liv är en medmänsklig handling. Kunskap och medmänsklighet är viktigare än någonsin. Genom Första hjälpen Online fortsätter vi göra det vi alltid gjort – att sprida livräddande kunskap! Även om våra fysiska utbildningar tvingats ställas in, stoppar vi inte vår verksamhet. När förutsättningarna ändras anpassar vi oss efter dem.

Vi ser fram emot att möta dig på nätet. Varmt välkommen att anmäla dig! Vi tar inte betalt, utbildningen är kostnadsfri.

Vi erbjuder utbildning i Första hjälpen Online på både vuxna och barn.

För kursinnehåll, ytterligare information och planerade kurstillfällen, följ länken nedan:

https://rodakorset.eduportal.se/kurser