Ett matpaket som det står Svenska Röda Korset på. Uppställt framför paketet står dess innehåll i form av mat och konserver samt en grå ullfilt.

Gåvoshop – företagspresenter som räddar liv

Gåvoshop – företagspresenter som räddar liv

Ge presenter som räddar liv och ger hopp. Ni får ett gåvobevis till ert företag eller för att ge bort till en medarbetare eller kund.

Letar ni efter företagsgåvor? I vår gåvoshop för företag finns paket som gör skillnad. Välj bland gåvor som matpaket, rent vatten och sjukvård. Ni får fina gåvobevis att ge bort, tryckt eller digitalt. En uppskattad present till kollegor och kunder eller när ni vill fira en framgång eller högtid tillsammans på företaget.

 • Stort behov

  Katastrofpaket

  Behoven är enorma för familjer som tvingats från sina hem på grund av katastrofer. En företagsgåva på 7 500 kr räcker till mat och vatten i en månad för 10 familjer samt 50 värmande filtar.

 • Stort behov

  Matpaket

  Bristen på mat är akut för familjer som tvingats från sina hem på grund av krig och katastrofer. En företagsgåva på 3 950 kr räcker till mat för 10 familjer i en månad.

 • Rädda liv och ge hopp

  Varje dag, runt om i världen kämpar vi för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Tack vare er företagsgåva kan vi finnas på plats där det behövs som mest, före, under och efter en katastrof. ​

 • Nödmat till barn

  Bristen på mat är akut för många barn i katastrofer. En företagsgåva på 5 760 kr räcker till 1700 påsar nötkräm som kan rädda livet på undernärda barn.

 • Rent vatten

  Rent vatten behövs för att överleva. Vi delar ut vattenreningstabletter, bygger vattenreningsverk, borrar brunnar och installerar pumpar. En företagsgåva på 20 750 kr ger rent vatten till hela 25 000 personer i en vecka.

 • På flykt-paket familj

  Vintern är hård för familjer på flykt undran krig och katastrofer. För 5 640 kr kan en familj få ett tält, varma filtar, sovmattor, köksutrustning och hygienartiklar.

 • Stort behov

  Vinterfiltar

  Det är svårt att hålla sig varm i ett flyktingläger. De människor som flyr krig och konflikter bor ofta i tält, skjul eller ofärdiga hus där kylan kan tränga in. En företagsgåva på 750 kr räcker till 10 st filtar.

 • Vinterkläder för barn

  Tusentals barn på flykt saknar kläder för att klara kylan. Snö och minusgrader gör det svårt att hålla värmen och barnen blir snabbt kalla och nedkylda. En företagsgåva på 1 495 kr räcker till vinterställ, varma strumpor och stövlar till fem barn.

 • Bashjälp Sverige

  Utsattheten ökar i Sverige. Tack vare din gåva kan vi erbjuda människor mat, kläder, stöd och trygga platser runt om i landet.

 • Hygienkit för kvinnor

  Kvinnor är bland de mest utsatta i en katastrof, och behoven av sanitetsprodukter är stora. En gåva på 5 860 kr räcker bland annat till sanitetsbindor, tvättservetter, toalettpapper, tvål, schampo, handdukar, tandkräm och tandborstar för 20 kvinnor.

 • Stöd till ensamma

  Den ofrivilliga ensamheten växer runt om i Sverige. Tack vare er företagsgåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!​

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Gåvobevis och blommor
Gåvobevis och blommor

Fler sätt att stödja

Hittar du inte det du söker?