Ett matpaket och en ullfilt från Röda Korset täckt i serpentiner, ballonger och konfetti.

Gåvobevis för välgörenhet

Gåvobevis för välgörenhet

Nu kan du snabbt och enkelt skapa en personlig present som räddar liv och ger hopp. Välj bland våra produkter och skriv en hälsning om du vill. Så får du ett fint gåvobevis att ge bort!

Köp ett gåvobevis hos oss och välj mellan matpaket, katastrofpaket, rent vatten eller nödmat? Du får ett personligt gåvobevis att ge bort till någon du tycker om. Du kan välja att få gåvobeviset som tryckt kort eller på mejlen att skriva ut eller mejla till mottagaren. Leveranstid för tryckta gåvobevis är 2-4 arbetsdagar. Digitalt gåvobevis skickas direkt. 

Gåvobevis med tulpaner

Köp ett gåvobevis i present

Handla i vår gåvoshop

Så skapar du ett personligt gåvobevis: 

  1. Välj bland produkterna i vår gåvoshop
  2. Gå till varukorgen
  3. Skriv en personlig hälsning
  4. Och så har du ett fint och personligt gåvobevis att ge bort!

Din gåva för välgörenhet når fram till utsatta

Röda Korset arbetar i kriser och katastrofer världen över och kämpar för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. När du köper ett gåvobevis används pengarna där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta. Gåvobeviset är ett exempel på hur pengarna används. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut.

Vad är ett tryckt gåvobevis?

Ett tryckt gåvobevis är ett vikt kort i A4-format med tillhörande kuvert som levereras via post inom 2-4 arbetsdagar. Texten i gåvobeviset berättar vilken produkt du har köpt och vilken skillnad den gör.

Vad är ett digitalt gåvobevis?

Ett digitalt gåvobevis är en pdf i stående A4-format som levereras via mejl. Du får en länk på mejl till gåvobeviset som du kan ladda ner, skriva ut eller mejla direkt till mottagaren. Texten i gåvobeviset berättar vilken produkt du har köpt och vilken skillnad den gör.

Gåvobevis med tulpaner

Köp ett gåvobevis i present

Handla i vår gåvoshop

Fler sätt att stödja