Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Ändra ditt månadsbelopp

Vill du ändra ditt månadsgivande? Här kan du som är månadsgivare höja ditt månadsbelopp och hjälpa ännu fler människor i katastrofer världen över.
Vill du ändra ditt månadsgivande? Här kan du som är månadsgivare höja ditt månadsbelopp och hjälpa ännu fler människor i katastrofer världen över.

Jag vill höja mitt nuvarande månadsbelopp!

När du lämnat dina uppgifter kommer de att behandlas av Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer här.

Skattereduktionen

100 kronor räcker bland annat till:

  • 30 påsar nötkräm som räddar livet på undernärda barn
  • vaccination av 60 barn mot dödliga sjukdomar som polio och mässling
  • rent vatten till 30 personer i en månad
  • ett matpaket som räcker till en person i en månad

Månadsgivarnas pengar 2019.png

Vanliga frågor om månadsgivande

Vad innebär det att vara månadsgivare?

Månadsgivandet innebär att det varje månad dras en summa från bankkontot via autogiro, pengar som går till att förhindra mänskligt lidande i världen. Dragningen görs den 28:e varje månad. Pengarna fördelas mellan både nationell och internationell verksamhet.

Hur avslutar jag mitt månadsgivande?

Ta kontakt med vår Infoservice på 0771-199500 eller info@redcross.se så hjälper vi dig!

Infoservice

Har du frågor?

Mejla eller ring oss, alla vardagar kl.10.00–12.00 och 13.00–16.00

Andra sätt att stödja