Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappsetiketter

Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.
Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.

2022 års juletiketter illustreras av Kajsa Wallin.

Kajsa är en svensk konstnär och illustratör, baserad i södra Sverige. Med stor kärlek till naturen, djuren och blommorna skapar hon berättelser med sin penna och akvareller. Hennes arbete fokuserar oftast på den kontakt vi tar, både med varandra och med vår omgivning. Kajsa är en självlärd konstnär med bakgrund inom mode. Om uppdraget för Röda Korset säger hon:

”Att få illustrera juletiketterna för Röda Korset är en stor ära, jag blev otroligt glad när jag fick frågan. Vi hade alltid etiketterna på paketen när jag var liten och jag är själv månadsgivare, så de har följt med mig i livet och har ett starkt känslomässigt värde för mig."

Den 18 december var sista dag för beställning för att hinna få hem våra julklappsetiketter innan jul. Välkommen tillbaka för att handla 2023 års etiketter! 

Se till att prenumerera på våra julklappsetiketter här nedan för att vara säker på att du får hem dem i god tid till nästa jul.

Prenumerera på julklappsetiketter

Fyll i ditt för- och efternamn.
Fyll i din adress.
Fyll i ditt postnummer
Fyll i ort.
Fyll i korrekt mejladress.
Fyll i antal paket

Fler sätt att stödja