Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappsetiketter

Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.
Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.

Förra årets julklappsetiketter skapades av illustratören Lottis Karlsson. Om uppdraget sa hon:

 ”Jag kände mig hedrad att få uppdraget om att bli årets illustratör. Att det är julmotiv känns extra roligt, även om det ska illustreras mitt i sommarvärmen… Det känns dessutom extra bra att det är för en god sak!

Håll utkik efter vem som blir årets illustratör!

Beställning

Vi har ännu inte öppna upp för köp av årets julklappsetiketter. Du kan också anmäla dig som prenumerant, då kommer etiketterna automatiskt till dig i god tid inför nästa jul.

Prenumerera på julklappsetiketter

Fyll i ditt för- och efternamn.
Fyll i din adress.
Fyll i ditt postnummer
Fyll i ort.
Fyll i korrekt mejladress.
Fyll i antal paket
Infoservice

Har du frågor?

Mejla eller ring oss, vi har öppet vardagar kl. 10–12 och 13–16.

Andra sätt att stödja