Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappsetiketter

Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.
Köp populära julklappsetiketter från Röda Korset. Pengarna från försäljningen går till Röda Korsets arbete i Sverige och runt om i världen.

Årets julklappsetiketter är skapade av illustratören Lottis Karlsson. Om uppdraget säger hon:

 ”Jag kände mig hedrad att få uppdraget om att bli årets illustratör. Att det är julmotiv känns extra roligt, även om det ska illustreras mitt i sommarvärmen… Det känns dessutom extra bra att det är för en god sak!

Leverans

Etiketterna levereras hem till dig med start i mitten av november och därefter inom två veckorsperioder. Den 20 december är sista dag för beställning om du vill vara säker på att hinna få etiketterna före jul.

Prenumerera på julklappsetiketter

Infoservice

Har du frågor?

Mejla eller ring oss, alla vardagar kl.10.00–12.00 och 13.00–16.00

Andra sätt att stödja