Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Röda Korset Second hand Skövde

Öppettider
Butiken har öppet tisdag, onsdag och torsdag kl. 10-17 samt lördag kl. 10-13. Gåvomottagningen är öppen måndag, tisdag, onsdag samt torsdag kl. 10-17 samt fredag kl. 10-14.
Telefon
+46500437585
Besöksadress
Mariestadsvägen 88

Om butiken

Välkommen till Röda Korsets second hand-butik i Skövde! Vi erbjuder ett brett sotiment med varor som kläder och skor, smycken och accessoarer, husgeråd och porslin, textilier av olika slag, möbler och övrig inredning, böcker och cd-skivor samt elektronik och verktyg.

Skänk till butiken

Vi tar emot det mesta. Tänk på att sakerna du skänker måste kunna återanvändas och därför ska vara hela och rena. Tyvärr så har vi ingen möjlighet att ta emot större möbler som sängar, soffor och stora bokhyllor.

 

Telefon
Besöksadress
Mariestadsvägen 88

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.

Hitta second hand-butik

Här är alla våra butiker >

Här är vår butik hos Tradera >