Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Röda Korset Second hand Uppsala

Hos oss finns: second hand
Öppettider
Butiken har öppet tisdag, torsdag och fredag kl. 11–18 samt lördag kl. 11–16. Gåvomottagning är öppen tisdag och torsdag kl. 10–18 samt lördag kl. 10–16. Öppettider under jul och nyår: Vecka 51, 52 och 1: måndag-onsdag kl. 11-18. Gåvomottagningen: Vecka 51, 52 och 1: måndag-onsdag kl. 10-18.
Telefon
+4618124073
Besöksadress
Danmarksgatan 20 B

Om butiken

Välkommen till Röda Korsets största second hand-butik! Vi erbjuder ett brett sortiment med varor som tavlor, mattor, möbler, husgeråd och porslin, kläder och skor, textilier av olika slag, leksaker, lampor och diverse elektronik, böcker, mobiler och kameror samt silverföremål, accessoarer och övriga smycken.

Skänk till butiken

Vi tar emot det mesta. Tänk på att sakerna du skänker måste kunna återanvändas och därav ska vara hela och rena. Tyvärr så har vi ingen möjlighet att ta emot piano och flyglar.

Telefon
Besöksadress
Danmarksgatan 20 B
Verksamhet
Second hand

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.

Hitta second hand-butik

Här är alla våra butiker >

Här är vår butik hos Tradera >

Med anledning av Covid-19 kan öppettiderna komma att förändras, kontakta er lokala butik om du vill vara säker på att den har öppet.