På rodakorset.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor och frivillig riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

40216-pkt-44ce98

Skyddskit för sjukvård

Världen över kämpar vi för att hindra spridningen av coronaviruset. I många länder, där bristen på skyddsutrustning är ännu större än i Sverige, delar vi ut skyddskit. En företagsgåva på 2 500 kr räcker till 10 skyddskit innehållande ansiktsskydd, operationsdräkt, skyddsmask och skyddshandskar.

Genom att köpa skyddskit för sjukvård så hjälper ni människor som drabbats av coronakrisen världen över.

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Er företagsgåva kan bli till sjukvård, medicin, informationsspridning eller annan nödhjälp som behövs utifrån den lokala situationen.

Den här gåvan finns inte att köpa just nu.

Det kan bero på att den inte längre är aktuell eller att vi för stunden har fått in tillräckligt många. Välj gärna någon av våra andra gåvor som räddar liv och ger hopp världen över.