Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

40213-pkt-e70994

Stöd till ensamma

I spåren av corona växer den ofrivilliga ensamheten runt om i Sverige. Tack vare din gåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

När du köper denna gåva hjälper du människor som lider av ofrivillig ensamhet. Det kan vara genom exempelvis en enkel fika, ett telefonsamtal, en promenad, aktivering i hemmet eller kreativa mötesplatser. Vi erbjuder även psykosocialt stöd för att stärka individer att hantera isoleringen. 

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till ett digitalt hembesök, sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!

1st
185 kr

Produkten ligger i gåvokorgen