40213-pkt-de2217

Stöd till ensamma

Den ofrivilliga ensamheten växer runt om i Sverige. Tack vare din gåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

Din gåva hjälper människor i Sverige som känner sig ensamma. Hjälpen kan bestå av ett digitalt hembesök, ett telefonsamtal, en fika, en promenad eller inbjudan till våra kreativa mötesplatser. Vi erbjuder också stödsamtal för att hjälpa människor ut ur isolering.

Våra insatser går alltid till dem som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli ett digitalt hembesök, vård och medicin, eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!

Dela: Dela på Facebook Dela på LinkedIn Dela på Twitter

1 st
185 kr

Liknande gåvor

 • Hjälppaket Sverige

  Utsattheten ökar i Sverige. Tack vare din gåva kan vi erbjuda människor mat, kläder, stöd och trygga platser runt om i landet.

  1 st
  250 kr
 • Rädda liv och ge hopp

  Varje dag, runt om i världen kämpar vi för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Tack vare din gåva kan vi finnas på plats där det behövs som mest, före, under och efter en katastrof. ​

  1 st
  100 kr
 • Stort behov

  Matpaket familj

  Bristen på mat är akut för familjer i krig och katastrofer världen över. Din gåva räcker till mat för en familj i en månad.

  1 st
  395 kr

Fler sätt att stödja