Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

40213-pkt-e70994

Stöd till ensamma

I spåren av corona växer den ofrivilliga ensamheten runt om i Sverige. Tack vare din gåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

Din gåva hjälper människor i Sverige som känner sig ensamma. Hjälpen kan bestå av ett digitalt hembesök, ett telefonsamtal, en fika, en promenad eller inbjudan till våra kreativa mötesplatser. Vi erbjuder också stödsamtal för att hjälpa människor ut ur isolering.

Våra insatser går alltid till dem som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli ett digitalt hembesök, vård och medicin, eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!

1st
185 kr

Produkten ligger i gåvokorgen