Katastrofpaket med rosett på

Julklappar för välgörenhet

Julklappar för välgörenhet

Ge en julklapp som räddar liv och skänker hopp! Du får ett fint gåvobevis att ge bort eller skicka till någon. Här köper du välgörenhetsjulklappar från Röda Korset – enkelt och bekvämt.

Köp dina julklappar hos oss och få fina gåvobevis att lägga under granen. Välj bland katastrofpaket, vinterfiltar eller mat till en hel familj. Gåvobeviset är en bra gåva till den som har allt – och hjälper samtidigt någon i nöd.

 • Stort behov

  Matpaket familj

  Bristen på mat är akut för familjer i krig och katastrofer världen över. Din gåva räcker till mat för en familj i en månad.

  1 st
  395 kr
 • Stort behov

  Katastrofpaket familj

  Just nu kämpar familjer för att överleva i krig och katastrofer världen över. Din gåva kan ge en familj filtar samt mat och vatten i en månad.

  1 st
  752 kr
 • Stort behov

  På flykt-paket

  Vintern är hård för människor på flykt undran krig och katastrofer. Din gåva kan ge en person en varm filt, sovmatta, köksutrustning och hygienartiklar.

  1 st
  180 kr

Julgåvan som räcker året om

Bli månadsgivare så är du med oss och kämpar året runt för att ingen ska lämnas ensam i krig eller katastrofer.

 • Stort behov

  Katastrofpaket en person

  Just nu kämpar människor för att överleva i krig och katastrofer världen över. Din gåva kan ge en person en filt samt mat och vatten i en månad.

  1 st
  153 kr
 • Stort behov

  Vinterfiltar

  Det är svårt att hålla sig varm i sönderbombade hus eller flyktingläger. Din gåva räcker till tre varma vinterfiltar för människor som drabbas av krig och katastrofer.

  1 st
  225 kr
 • Stort behov

  Nödmat till barn

  Bristen på mat är akut för många barn i katastrofer. Din gåva räcker till 100 påsar nötkräm som kan rädda livet på undernärda barn.​

  1 st
  339 kr
 • Vinterkläder för barn

  Tusentals barn på flykt saknar kläder för att klara kylan. Snö och minusgrader gör det svårt att hålla värmen. Din gåva räcker till underställ, varma strumpor och stövlar till ett barn.

  1 st
  299 kr
 • Rent vatten

  Rent vatten behövs för att överleva. Vi delar ut vattenreningstabletter, bygger vattenreningsverk, borrar brunnar och installerar pumpar. Din gåva ger rent vatten till 300 personer i en vecka. ​

  1 st
  249 kr
 • Hjälppaket Sverige

  Utsattheten ökar i Sverige. Tack vare din gåva kan vi erbjuda människor mat, kläder, stöd och trygga platser runt om i landet.

  1 st
  250 kr
 • Hygienkit för kvinnor

  Kvinnor är bland de mest utsatta i en katastrof, och behoven av sanitetsprodukter är stora. Din gåva räcker bland annat till sanitetsbindor, tvättservetter, toalettpapper, tvål, tandkräm och tandborstar.

  1 st
  293 kr
 • Stöd till ensamma

  Den ofrivilliga ensamheten växer runt om i Sverige. Tack vare din gåva kan vi bryta ensamheten, sprida glädje och inge hopp.

  1 st
  185 kr
 • Rädda liv och ge hopp

  Varje dag, runt om i världen kämpar vi för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Tack vare din gåva kan vi finnas på plats där det behövs som mest, före, under och efter en katastrof. ​

  1 st
  100 kr

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!​

Gåvobevis med personlig hälsning

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare som julklapp. Det är perfekt för dig som är ute i sista minuten. Du kan också beställa ett tryckt gåvobevis att ge bort. Den 18 december är sista dag för beställning om du vill vara säker på att hinna få gåvobevisen innan jul.

Gåvobevis under granen
Välgörenhet - julklapp i form av gåvobevis

Ge bort gåvobeviset i julklapp – eller skicka som julkort

 • Bästa valet för den som redan har allt
  Har du svårt att hitta en julklapp till mamma eller svågern? Lägg pengarna på ett välgörande ändamål istället! Då låter du dina nära och kära vara med och rädda liv. Det värmer fint på julafton och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk julklapp.
 • Gåvobevis, en julklapp till vänner du inte kan träffa i år
  Kan du inte träffa dina nära och kära i jul? Vill du ge bort en julklapp som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i jul! Du får alltid ett fint digitalt kort att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden för fysiska kort är 2-4 arbetsdagar. Digitalt gåvobevis skickas direkt.
 • Få en mindre stressig jul
  Har du inte lust att springa omkring och leta efter prylar i affärer? Köp ett gåvobevis – det går snabbt. Du betalar säkert med swish eller betal- och kreditkort. 

Fler sätt att stödja

Julklappsetiketter och julklappar.

Populära julklappsetiketter

Köp julklappsetiketter
Katastrofpaket med rosett.

Julgåvor till anställda och kunder

Köp gåvobevis i julgåva