Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor

Information ang årsstämman hos Röda Korset Karlskronakretsen

Publicerad av: , den 13 januari 2021.

Med stöd av den tillfälliga lagen för att underlätta att hålla stämmor kommer vi i år att genomföra årsstämman via poströstning och en digital stämma den 25/2 2021.

Kallelse, dagordning samt formulär för poströstning har nu skickats ut till samtliga medlemmar. För dig som är medlem har du fortsatt möjlighet att inkomma med motioner och förslag på ledamöter fram till senast två veckor före stämman. Skicka detta till mail karlskrona@redcross.se alt med post till Röda Korset Karlskronakretsen, Stortorget 1, 371 31 Karlskrona. OBS Inga förslag kommer att kunna läggas på den digitala stämman i februari.

Medlemmarna kan bland annat att lämna förslag om bidrag till humanitära insatser via Röda Korset både internationellt och lokalt. Trots svårigheter på grund av coronapandemin beräknas kretsen få ett ganska bra ekonomiskt resultat för 2020. Överskott beräknas bli cirka 150 000 kr vilket möjliggör en del sådana bidrag.

Verksamhetsberättelse, årsredovisning och inkomna motioner/förslag kommer att tillgängliggöras för medlemmarna from 11/2 2021 genom publicering här på lokala webbsidan, på vårt kontor på Militärhemmet (vänligen avtala tid på 0455-181 68) samt i Secondhandbutiken under ordinarie öppettider (tis 12-17, tors 12-17 och lör 11-15).

Valberedningen har förslag till samtliga poster i styrelsen.

/Styrelsen Röda Korset Karlskronakretsen