Insamling

Vi gör olika typer av insamlingsaktiviteter till förmån för Röda Korsets arbete.

Insamling

Gåvoinlämning i Visby

Visby

På Regementsgatan 22 i Visby, gamla P18-området, finns vårt logistikcenter med gåvoinlämning, sortering och lager för vidare distribuering till alla våra Second Hand-butiker på Gotland. 

Öppettider: Måndag till fredag kl. 7.30-15.00 förutom onsdagar då vi tar emot gåvor kl. 7.30-16.30. Ingen inlämning utanför våra öppettider.

Packa gärna dina gåvor i pappkassar och banankartonger – detta för att underlätta arbetsmiljön för våra volontärer som sorterar gåvorna innan gåvorna levereras till våra secondhandbutiker på Gotland.

Vi hänvisar i första hand till Regementsgatan 22 på Wisborgs-området i Visby. Men det går också bra att lämna gåvor direkt till våra secondhandbutiker i Fårösund, Slite, Hemse och i Visby. Men tänk på att endast lämna 1-2 kassar eller enstaka kartong. Se mer om hur du hittar våra secondhandbutiker och våra öppettider här på hemsidan eller via Facebook.

Vi tar tacksamt emot gåvor som vi kan sälja. Överskottet från försäljningen går till Röda Korset Gotlands lokala verksamheter men vi samlar även in till nationella och internationella hjälpinsatser. Tack för att du ser till att det du skänker är helt och rent.

Vi hämtar ej gåvor i privata hem.

Vid frågor och funderingar vårt växelnummer 0498-288300, vi besvarar mån-fre kl. 10.00-15.00.

Second handverksamheten ger hopp och räddar liv – lokalt och globalt. Vår verksamhet bygger på engagemang, frivillighet och delaktighet med medmänsklighet som ledord.

Kontakta verksamheten

Ann Ekman

Telefon:

Fler verksamheter i kommunen