Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Första hjälpen-grupper

Första Hjälpen Grupp

Malmö

Första Hjälpen Grupp är utbildade i att ge första hjälpen vid olycka, skada osv. Det är också ett vårdteam som även tar hand om lättare skador vid olika evenemang och tillställningar.  

Olycksfallsberedskap med flexibilitet

Våra frivilliga hjälper till med att ge första hjälpen vid olycksfall eller hastigt insjuknande. De tar hand om allt från lättare skador som småsår och stukningar till livsuppehållande åtgärder i väntan på ambulans.

I Malmö har vi ungefär tio frivilliga som är utbildade i att ge första hjälpen. Vi finns på plats där människor samlas och det finns risk för olyckor och skador, som till exempel på festivaler, idrottstävlingar och konserter. Frivilliga arbetar alltid i par och kan uppträda på olika sätt samt är flexibla inför eventets förusättningar.

Vill du arbeta med oss?

Är du intresserad och har lite tid över är du välkommen att kontakta oss! Du behöver inga förkunskaper utan Röda Korset står för den utbildning du behöver. Alla i gruppen arbetar frivilligt och utan ersättning, dock tar vi ut en avgift som går till material, resor, mat och utbildning. 

Det går också bra att kontakta oss om du vill boka oss för ett uppdrag. Läs mer om hur du kan göra ditt evenemang tryggare på första hjälpen-gruppens lokala hemsida för Malmö

Boka Första Hjälpen gruppen här.

Bli frivillig i Första Hjälpen gruppen

Första Hjälpen gruppen utför ideellt arbete och kan behöva bli fler. Håll utkik efter uppdragsannons på startsidan eller kontakta oss via mail.

Kontakta verksamheten