Om oss

Haninge Röda korskrets
2024

20 April 2023 slogs Haninges två Röda Korskretsar,  Västerhaninge Röda Korskrets & Österhaninge Dalarö Ornö Röda korskrets ihop till en gemensam krets, Haninge Röda Korskrets. Vi har under året jobbat intesivt på att få ihop verksamheterna och hittat nya fördelar för en stark och enad krets. Vi har en bit kvar, men vi tycker vi har lyckats bra och bättre ska det bli.

Vi erbjuder Haninges kommuninnevånare hjälp och stöd genom våra olika verksamheter som drivs i våra lokaler i Handen och Västerhaninge, alternativt på våra bibliotek och ibland online.

Du känner säkert till våra två secondhand butiker / Kupor i Västerhaninge och Handen och som har ett aldrig sinande utbud av kläder och annat och är mycket uppskattade i kommunen. 

Under 2024 kommer vi att jobba hårt med att vidareutveckla våra verksamheter och vi hoppas att alla våra medlemmar och kommuninnevånare kommer uppskatta vårt gemensamma arbete när vi laddar om för ett händelserikt 2024 och en strävan mot Ett medmänskligt Sverige i en hållbar värld

Tack för din tid och hoppas vi ses!

/Webbansvarig

För mer info maila oss på: haninge@redcross.se