En rödakors-flagga Haninge kommun

Röda Korset i Haninge kommun

Röda Korset i Haninge kommun

Röda Korset Haninge

Välkomna till våra kupor i Västerhaninge och Handen!

Läs mer om Röda Korset i Haninge kommun

Nya Haninge Röda Korskrets

2024

20 April 2023 slogs Haninges två Röda Korskretsar,  Västerhaninge Röda Korskrets & Österhaninge Dalarö Ornö Röda Korskrets ihop till en gemensam krets, Haninge Röda Korskrets. Vi har under året jobbat intesivt på att få ihop verksamheterna och hittat nya fördelar för en stark och enad krets. Vi har en bit kvar, men vi tycker vi har lyckats bra och bättre ska det bli.

Vårt fokus är att lokalt erbjuda Haninges kommuninnevånare hjälp och stöd genom våra olika verksamheter som drivs i våra lokaler i Handen och Västerhaninge, alternativt på våra bibliotek och ibland online. 

Du känner till exempel säkert till våra två secondhand butiker / Kupor i Västerhaninge och Handen och som har ett aldrig sinande utbud av kläder och annat och är mycket uppskattade i kommunen. 

Under 2024 kommer vi att jobba hårt med att vidareutveckla våra verksamheter och vi hoppas att alla våra medlemmar och kommuninnevånare kommer uppskatta vårt gemensamma arbete när vi laddar om för ett händelserikt 2024 och en strävan mot Ett medmänskligt Sverige i en hållbar värld

Tack för din tid och hoppas vi ses!

/Webbansvarig

För mer info maila oss på: haninge@redcross.se

Second Hand-butiker

 • Försäljning av återbruk, Försäljning av husgeråd, Försäljning av möbler, Kafé, Second hand

  Röda Korset Second hand Västerhaninge

  Åbyplan Bokstigen 7, 13734, Västerhaninge

  Öppettider Ons kl 13-17, Tors 11-15 ( Torsdagar stängt under juli-augusti), Lör 11-15 kaféet öppet. Butiken stängd den 17 och 20 juli.

 • Försäljning av återbruk, Försäljning av husgeråd, Kläder, Reaförsäljning, Second hand

  Röda Korset Second hand Handen

  Runstensvägen 22, 13638, Handen

  Ons 13:00 - 17:00 Fre 11:00 - 16:00 Och sista Lördagen i månaden 11:00 - 15:00

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!