Första hjälpen-grupper

Våra första hjälpen-grupper erbjuder organiserad krisberedskap och kan bokas vid evenemang som konserter eller idrottstävlingar.

Första hjälpen-grupper

Göteborg första hjälpen-grupp

Göteborg

Kunskap kan betyda skillnaden mellan liv och död.

Kunskap kan betyda skillnaden mellan liv och död. Denna insikt har Röda Korset haft från starten och redan år 1880 anordnade vi utbildningar i första hjälpen. I Göteborg sker undervisningen idag av Första hjälpen-gruppen. Vi är en grupp engagerade frivilliga som utbildar i beredskap. Vi finns också på plats som Första Hjälpen-beredskap på större evenemang (konserter, festivaler, mässor m.m.), genomför uppvisningar i Första hjälpen och hjälper till som skademarkörer vid större övningar. Våra frivilliga har också efterfrågats, för att komplettera samhällets resurser, med Första hjälpen och medmänskligt stöd i samband med katastrofer och kriser.

Behov av första hjälpen-beredskap?

Har du ett arrangemang där du har behov av första hjälpen-beredskap? Våra Första hjälpare har en gedigen utbildning i första hjälpen och olycksfall och kvalitetssäkras årligen. Vi kan hjälpa till att ta hand om allt från stukade tummar till direkt livsuppehållande åtgärder i väntan på ambulans. Till varje uppdrag är vi minst två personer.

För att boka oss, eller få ett offertförslag, vänligen fyll i formuläret i vårt bokningssystem så återkommer vi. Observera att våra Första hjälpare arbetar frivilligt. Intäkterna går endast till utlägg för resor och mat för dem under uppdraget, material, samt rekrytering och utbildning av Första hjälpare och ledare.

Första hälpen bokningssystem