Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Så kan du bli kontaktad av oss

För att du ska känna dig säker på att det är Röda Korset som ringer berättar vi här lite mer om hur vi arbetar med telemarketing och samlar de telefonnummer vi ringer från.
För att du ska känna dig säker på att det är Röda Korset som ringer berättar vi här lite mer om hur vi arbetar med telemarketing och samlar de telefonnummer vi ringer från.

Vem är det som ringer?

Vi arbetar med Dote, ett externt telemarketingföretag som vi har ett långsiktigt samarbete med och stort förtroende för. Vi stämmer regelbundet av deras arbete för att säkra samtalens kvalitet. Om du får ett samtal av vår samarbetspartner så kommer de alltid att presentera sig och berätta att de ringer på uppdrag av Röda Korset.

Anledningen till att vi ringer är enkel: så länge människor drabbas av krig och katastrofer är det vår uppgift att göra allt vi kan för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof.

Vilka nummer ringer Röda Korset från?

  • 0761015562
  • 0761015564
  • 0755584722
  • 0755584723
  • 0755584724
  • 0755584725
Pojke får hjälp av Röda Korset
Bli månadsgivare

Blir du månadsgivare så ser du till att vi kan finnas på plats både före, under och efter en katastrof. Din gåva räddar liv, varje månad!

Bli månadsgivare
Höj din månadsgåva

Här kan du som månadsgivare höja ditt månadsbelopp och hjälpa ännu fler människor i katastrofer världen över.

Ändra månadsgåva

Har du fått ett SMS?

Ibland skickar vi SMS till personer som anmält att de vill bli månadsgivare.

När du tackat ja till ett bli månadsgivare i samtal med vår telemarketingbyrå får du ett autogiroformulär skickat till dig. Har du bett att få det på mail eller SMS får du en länk till autogiroanmälan, som bland annat innehåller texten loxysoft.scrive. Dessa två företag samarbetar med oss och vår telemarketingbyrå och länken är helt säker att klicka på.

Om du har fyllt i en talong för att bli månadsgivare men inte uppgett fullständiga uppgifter så kommer du få ett sms från oss via nummer 070-903 29 46 12. Du kan komplettera dina uppgifter genom att svara på sms:et, ringa till oss eller skicka in uppgifterna via brev till:

Röda Korset
DirektDialog 
Hornsgatan 54 (Box 17563) 
118 91 Stockholm.

Ber vi om ditt personnummer?

Ibland ber vi om ditt personnummer. Anledningen är att vi vill säkerställa att det är rätt person vi pratar med om du tackar ja till att bli månadsgivare. Att lämna ut sitt personnummer är frivilligt så det är bara att säga att du inte vill lämna ut det över telefon.

Ber vi om ditt kontonummer?

Om du har träffat någon av våra värvare på stan eller när vi har knackat dörr så har du kanske fyllt i en talong tillsammans med dom. För att veta vilket konto du vill att månadsgivandet ska dras ifrån så frågar vi dig därför om kontonummer när vi ringer för att komplettera din talong.

Kontakta Infoservice

Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.