Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Gåvoshop – presenter som räddar liv

I vår gåvoshop hittar du presenter som räddar liv och ger hopp! När du ger en gåva får du ett personligt gåvobevis som blir en fin present vid alla tillfällen.
I vår gåvoshop hittar du presenter som räddar liv och ger hopp! När du ger en gåva får du ett personligt gåvobevis som blir en fin present vid alla tillfällen.

Letar du efter presenter? Köp ett gåvobevis i vår gåvoshop och välj mellan matpaket, katastrofpaket, barnmorska, rent vatten eller en vaccinationssköterska. Du får ett personligt gåvobevis att ge bort till någon du tycker om. Genom att köpa ett gåvobevis i vår gåvoshop är du med och räddar liv och ger hopp världen över.

Rädda liv varje månad

Världen över kämpar människor varje dag för att klara vardagen. Som månadsgivare kan du vara med och rädda liv i krig och katastrofer varje månad!

Bli månadsgivare

Våra insatser går alltid till de som är i störst behov av hjälp. Din gåva kan bli till sjukvård och medicin eller tak över huvudet beroende på vad som är mest akut. Din gåva räddar liv!​

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i present

Gåvobevis, en present till någon du inte kan träffa just nu

Kan du inte träffa de du tycker om just nu? Och vill du ge bort en present som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en present till mamma eller svågern? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du den som får gåvan vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk present.

Andra sätt att stödja