Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Bröllopspresenter som räddar liv

Ge en bröllopspresent i form av ett gåvobevis. Här köper du enkelt kärleksfulla bröllopspresenter som räddar liv och sprider hopp över hela världen. Du får fina gåvobevis att ge till ett bröllopspar som du vill fira.
Ge en bröllopspresent i form av ett gåvobevis. Här köper du enkelt kärleksfulla bröllopspresenter som räddar liv och sprider hopp över hela världen. Du får fina gåvobevis att ge till ett bröllopspar som du vill fira.

Letar du efter en bröllopspresent? Ge bort ett katastrofpaket, mat till en hel familj eller rent vatten i bröllopspresent. När du köper gåvor från Röda Korset får du ett fint gåvobevis att ge till ett bröllopspar som du vill fira. Ett gåvobevis från Röda Korset är en uppskattad bröllopsgåva som verkligen gör skillnad för människor i katastrofer. Låt kärleken rädda liv! 

Rädda liv varje månad

Världen över kämpar människor varje dag för att klara vardagen. Som månadsgivare kan du vara med och rädda liv i krig och katastrofer varje månad!

Bli månadsgivare

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i bröllopspresent

Gåvobevis, en bröllopspresent till ett bröllopspar du inte kan träffa just nu

Kan du inte träffa ett bröllopspar du vill fira just nu? Och vill du ge bort en bröllopspresent som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en bröllopspresent? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du bröllopsparet vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir minst lika uppskattat som en fysisk present.

Andra sätt att stödja