Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Doppresenter som räddar liv

Ge en doppresent i form av ett gåvobevis. Här köper du enkelt dopgåvor att ge bort som räddar liv och ger hopp till barn runt om i världen. Du får fina gåvobevis att ge bort!
Ge en doppresent i form av ett gåvobevis. Här köper du enkelt dopgåvor att ge bort som räddar liv och ger hopp till barn runt om i världen. Du får fina gåvobevis att ge bort!

Letar du efter en doppresent? Ge bort nödmat till undernärda barn, ett matpaket, barnmorska eller rent vatten som dopgåva. När du köper gåvor från Röda Korset får du dessutom ett fint gåvobevis att ge bortEtt gåvobevis från Röda Korset är en uppskattad dopresent som verkligen gör skillnad för barn i katastrofer världen över.

Rädda liv varje månad

Världen över kämpar människor varje dag för att klara vardagen. Som månadsgivare kan du vara med och rädda liv i krig och katastrofer varje månad!

Bli månadsgivare

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett fint gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i doppresent

Gåvobevis, en doppresent till ett barn du inte kan träffa just nu

Kan du inte delta på dopet just nu? Och vill du ge bort en doppresent som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i present! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en doppresent? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du barnet vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint och blir minst lika uppskattat som en fysisk present.

Andra sätt att stödja