Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappar som räddar liv

Var med och rädda liv och ge hopp i jul! När du köper gåvor från oss får du fina gåvobevis att ge bort till någon du tycker om.
Var med och rädda liv och ge hopp i jul! När du köper gåvor från oss får du fina gåvobevis att ge bort till någon du tycker om.

Genom att handla julklappar i vår gåvoshop bidrar du till att förändra människors liv. Din gåva blir en perfekt present till den som har allt, samtidigt som den hjälper någon i nöd. 

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort. Sista dagen att beställa ett tryckt gåvobevis är den 19 dec för att kortet ska hinna fram till jul.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i julklapp

Få en mindre stressig jul

Har du inte lust att springa omkring och leta efter prylar i affärer? Köp ett gåvobevis – det går fort och är lätt. Du betalar säkert med swish eller betal- och kreditkort. Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill.

Ett klimatsmart val

Extremvädren kommer bli allt fler på grund av klimatförändringarna. När du köper en julklapp hos bidrar du till att hjälpa människor som drabbas av klimatrelaterade naturkatastrofer. Vi jobbar varje dag för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof!

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en julklapp till mamma eller svågern? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du den som får gåvan vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint på julafton och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk julklapp.