Nödläge i Libyen och Marocko

Ge en gåva till vårt katastrofarbete världen över >

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappar för välgörenhet

Ge en julklapp som räddar liv och skänker hopp! Du får ett fint gåvobevis att ge bort eller skicka till någon. Här köper du välgörenhetsjulklappar från Röda Korset – enkelt och bekvämt.
Ge en julklapp som räddar liv och skänker hopp! Du får ett fint gåvobevis att ge bort eller skicka till någon. Här köper du välgörenhetsjulklappar från Röda Korset – enkelt och bekvämt.

Låt 2023 års julklappar hjälpa andra! Välj bland katastrofpaket, vinterfiltar eller mat till en hel familj. Köp dina julklappar för välgörenhet hos oss och få fina gåvobevis att lägga under granen. Gåvobeviset är en bra gåva till den som har allt – och hjälper samtidigt någon i nöd.

 

Julgåvan som räcker året om

Bli månadsgivare så är du med oss och kämpar året runt för att ingen ska lämnas ensam i krig eller katastrofer.

Belopp
Personuppgifter
Signering
Skatteåterbäring*
Skatteåterbäring*
Minsta belopp är 50 kronor
kr

*Få skattereduktion! Ge minst 200kr/mån och få tillbaka 25% av gåvobeloppet.

Gåvobevis med personlig hälsning

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare som julklapp. Det är perfekt för dig som är ute i sista minuten. Du kan också beställa ett tryckt gåvokort att ge bort (kuvert tillkommer). Den 19 december är sista dag för beställning om du vill vara säker på att hinna få gåvobevisen innan jul. 

Ge bort gåvobeviset i julklapp – eller skicka som julkort

  • Bästa valet för den som redan har allt
    Har du svårt att hitta en julklapp till mamma eller svågern? Lägg pengarna på ett välgörande ändamål istället! Då låter du dina nära och kära vara med och rädda liv. Det värmer fint på julafton och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk julklapp.
  • Gåvobevis, en julklapp till vänner du inte kan träffa i år
    Kan du inte träffa dina nära och kära i jul? Vill du ge bort en julklapp som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i jul! Du får alltid ett fint digitalt kort att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden för fysiska kort är 2-4 arbetsdagar. Digitalt gåvobevis skickas direkt. 
  • Få en mindre stressig jul
    Har du inte lust att springa omkring och leta efter prylar i affärer? Köp ett gåvobevis – det går snabbt. Du betalar säkert med swish eller betal- och kreditkort. 

Röda Korsets julkampanj med Per Andersson

Se vår julfilm med komikern och skådespelaren Per Andersson, där han försöker förstå hur det här med Röda Korsets julklappar och gåvobevis egentligen fungerar.

Fler sätt att stödja