Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Julklappar för välgörenhet

Ge en julklapp för välgörenhet som räddar liv och ger hopp i jul. Här köper du enkelt julklappar, du får dessutom fina gåvobevis att ge bort eller skicka till någon du tycker om. Att rädda liv har aldrig varit enklare!
Ge en julklapp för välgörenhet som räddar liv och ger hopp i jul. Här köper du enkelt julklappar, du får dessutom fina gåvobevis att ge bort eller skicka till någon du tycker om. Att rädda liv har aldrig varit enklare!

Letar du efter en julklapp? Ge en julklapp för välgörenhet! Ge bort ett katastrofpaket, mat till en hel familj eller kanske rent vatten i julklapp. När du köper gåvor från Röda Korset får du ett fint gåvobevis att lägga under granen. Ditt gåvobevis blir en perfekt julklapp till den som har allt, samtidigt som den hjälper någon i nöd.

Gåvobevis

När du köpt en gåva får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare som julklapp, perfekt som sista minuten-tips i jul. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, kuvert tillkommer. Den 20 december är sista dag för beställning om du vill vara säker på att hinna få gåvobevisen före jul.

Därför är det smart att ge bort gåvobevis i julklapp

Gåvobevis, en julklapp till någon du inte kan träffa just nu

Kan du inte träffa de du vill i jul? Och behöver du ge bort en julklapp som går att skicka digitalt eller per post? Köp ett gåvobevis i julklapp! Du får alltid ett fint digitalt gåvobevis att ge bort eller köp till ett tryckt exemplar om du vill. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.

Få en mindre stressig jul

Har du inte lust att springa omkring och leta efter prylar i affärer? Köp ett gåvobevis – det går fort och är lätt. Du betalar säkert med swish eller betal- och kreditkort. 

Bästa valet för den som redan har allt

Har du svårt att hitta en julklapp till mamma eller svågern? Ge bort ett gåvobevis istället. Då låter du den som får gåvan vara med och rädda liv och sprida hopp! Det värmer fint på julafton och blir säkert minst lika uppskattat som en fysisk julklapp.