Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Röda Korset Second hand Helsingborg

Öppettider
tisdagar och torsdagar 10-18 onsdagar och lördagar 10-14
Telefon
042-188490
Besöksadress
Örnsköldsviksgatan 15

Om butiken

Välsorterade secondhandbutik med varor till låga priser. Här hittar du allt från kläder, skor och väskor, till böcker, husgeråd och prydnadsföremål, leksaker och mycket mycket mer. 

Vi har ett mysigt cafe som serverar hembakta bakverk, hemlagade matpajer och smörgåsar, samt våfflor med sylt och grädde.

 

Skänk till butiken

Vi tar emot kläder (dam, herr och barn), skor, väskor, leksaker, inredning, porslin och glas, tavlor, böcker, med mera. Det ni skänker ska vara helt och rent och i säljbart skick.

Vi tar inte emot större möbler.

Vi tackar för de gåvor ni skänker. Överskottet från butiken går till verksamheter som hindrar och lindrar lidande, bryter ensamhet och som hjälper männsiskor i vardagen i Helsingborg.

Gåvomottagninen är öppen måndag till fredag mellan kl 9 och 12. Välkommen!

Telefon
Besöksadress
Örnsköldsviksgatan 15

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.

Hitta second hand-butik

Här är alla våra butiker >

Här är vår butik hos Tradera >