Volontär i Second Hand

Röda Korset i Helsingborgs kommun

Röda Korset Helsingborg
Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Välkommen till vår värld.
Läs mer om Röda Korset i Helsingborg kommun

Välkommen till Röda Korset

Vi finns på plats i nästan  alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men uppdraget är detsamma oavsett var vi befinner oss – att kämpa för att förhindra och lindra mänskligt lidande i vår värld, var och när det än förekommer.

I Helsingborgskretsen finns ca 260 volontärer som är engagerade i flera olika verksamheter som du kan läsa mera om här på hemsidan. Kanske är du intresserad av att bli en av oss? Kolla lediga volontärsuppdrag längre ned på sidan.

Du hittar oss på Örnsköldsviksgatan 15 på Husensjö i Helsingborg. Här finns också vår Second hand-butik med Café och vår Gåvoinlämning. Denna verksamhet bygger på frivilligt arbete och överskottet går främst till lokala verksamheter som syftar till att sprida medmänsklighet och värme i Helsingborg.

För att få mer information om vad som gäller just nu för våra verksamheter, ring oss på telefonnummer 042-18 84 90 vardagar mellan klockan 9 och 12.

 

Bli volontär i Helsingborg

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga volontäruppdrag i Helsingborg. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Dina val gav inga resultat. Prova gärna att filtrera på ett annat vis eller ta kontakt med din lokala rödakorskrets.