Nödläge i Libyen och Marocko

Ge en gåva till vårt katastrofarbete världen över >

Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Röda Korset Second hand Kalmar

Hos oss finns: försäljning av husgeråd
Öppettider
Öppet måndag-fredag kl. 10.00-16.00. Cafét öppnar kl. 09.30 dessa dagar. Via baksidan kan gåvor lämnas kl. 8-16 (måndag-fredag).
Telefon
+46480499093
Besöksadress
Perstorpsvägen 2

Sommarstängt veckorna 30-31. Önskar en riktigt härlig sommar.

Om butiken

Verksamheten startade 1988 i lokaler på Folkets Park. 1992 flyttades verksamheten hit till Perstorpsvägen 2 och har sedan dess kontinuerligt förändrats och utvecklats.

Vår secondhandverksamhet är öppen för den som vill skänka möbler, prylar, kläder, textilier och andra säljbara saker (husgeråd, böcker, prydnadssaker m m) eller skänka en peng till stöd för Röda Korsets verksamhet.

Dagligen har vi ca 450 besökare i vår butik som har öppet må-fr kl. 10-16.

Vårt café och mötesplats serverar hemmagjorda smörgåsar, bullar, kakor mm och har öppet må-fr 09.30-16.

Ca 50 medarbetare ger av sin tid för att driva butiksdelen och våra avdelningar som sorterar, putsar och prismärker varorna. Dessutom är det ca 15 personer som dagligen är här. 

Skänk till butiken

Vår secondhandverksamhet är öppen för dig som vill skänka möbler, prylar, kläder, textilier och andra säljbara saker (husgeråd, böcker, prydnadssaker m m) eller kanske skänka en peng till stöd för Röda Korsets verksamhet.

Telefon
Besöksadress
Perstorpsvägen 2
Verksamhet
Försäljning av husgeråd

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.

Hitta second hand-butik

Här är alla våra butiker >

Här är vår butik hos Tradera >