Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Våra sajter

Här hittar du länkar till Röda Korsets övriga sajter. Visste du att Röda Korset har både en högskola och en folkhögskola? RedNet är vårt intranät. Kommunsidor riktar sig till dig som vill engagera dig i Röda Korset lokalt. Röda Korsets Ungdomsförbund finns för dig som är yngre än 30 år.

Röda Korset Second hand Varberg

Öppettider
Öppet för försäljning: Måndag STÄNGT, Tisdag 11-15, Onsdag 11-18, Torsdag 11-15, Fredag 11-15, Lördag 10-14. För röda dagar samt helgdagar kan avvikande öppettider förekomma, se uppdaterade tider på Google eller kontakta butiken på telefon 0340 695850.
Telefon
0340-695850
Besöksadress
Birger Svenssons Väg 16 E
Telefon
Besöksadress
Birger Svenssons Väg 16 E

Gör skillnad genom att skänka

Dina gåvor gör stor skillnad. Genom försäljning omvandlar vi dem till hjälpverksamhet. Att skänka till second hand bidrar också till hållbarhet – varorna används längre. Kontakta gärna butiken innan för att se att den är öppen och kan ta emot det du vill skänka.

Hitta second hand-butik

Här är alla våra butiker >

Här är vår butik hos Tradera >

Med anledning av Covid-19 kan öppettiderna komma att förändras, kontakta er lokala butik om du vill vara säker på att den har öppet.