Röda Korset i Varbergs kommun

Röda Korset Varberg
Varje dag jobbar vi med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet. Det här är vår arena, det är det här vi kan. Här är vår värld.

Välkommen till Röda Korset i Varberg

Svenska Röda korsets kretsavdelning Varberg startade redan 1916.
Vi bedriver våran verksamhet med hjälp av våra frivilliga och det är i mötet med människor som vi gör skillnad.
Våra second hand-butiker i Sverige skapar en lokal och naturlig mötesplats för tusentals människor varje dag. Varje dag jobbar våra volontärer med att hjälp ska nå fram till människor i utsatthet.
Våra sociala aktiviteter i Varberg för äldre ska vara hälso- och trygghetsfrämjande. Vi erbjuder bland annat besöksvänner, cykelturer och andra kreativa träffar. Våra aktiviteter inom samhällsintegration ska hjälpa personer att lättare komma in i det svenska samhället. Tack för att ni ställer upp med er tid, frivillighet och gåvor, tillsammans gör vi skillnad!

Du hittar oss på:
Birger Svenssons väg 16E.
Citybutiken finns på Borgmästaregatan 14. 
Vi har en butik i Rolfstorp också. Den har bara säsongsöppet.

Telefon till alla tre butikerna är 0340-695850 och mobil 076-1095850. Vill du hellre mejla så gör du det till secondhand.varberg@redcross.se eller frivillig.varberg@redcross.se

Bli volontär

Ett par timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra. Och för dig. Här ser du alla lediga uppdrag nära dig. Kontakta oss om du inte hittar något uppdrag, så berättar vi mer om våra verksamheter och vilka möjligheter det finns att engagera sig. Välkommen att höra av dig!

Visar 4 uppdrag av 4