Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läs mer om kakor
Första hjälpen för alla

Övningshubb Första Hjälpen

Helsingborg

Övningshubbar Första Hjälpen innebär att du kan komma och öva första hjälpen på Röda Korset i Helsingborg på en tid som passar dig. Övningstillfället är corona-anpassat och kostnadsfritt. 

Övningshubbar vänder sig till dig som gått någon av Svenska Röda Korsets digitala utbildningar; Första hjälpen Online eller Våga rädda liv. Vid övningstillfället tränar du på de mest centrala momenten i första hjälpen, till exempel hjärt-lungräddning på en HLR-docka. Ett övningstillfälle är 35-45 minuter långt.

STEG 1: Anmäl dig till Första hjälpen Online eller Första hjälpen Barn Online https://rodakorset.eduportal.se/kurser. Du kan också gå webbkursen Våga rädda liv. https://www.rodakorset.se/forsta-hjalpen/vaga-radda-liv/

STEG 2: Anmäl dig till Övningshubben för att träna mer på de praktiska momenten. Anmälan gör du här: https://rodakorset.eduportal.se/kurs/488248/course. Här hittar du datum och tider i Helsingborg. 

Kom och öva hos oss! Tillsammans räddar vi liv!

Varmt välkommen!

Corona-anpassning

  • Under pågående pandemi kan endast en (1) deltagare komma på ett övningstillfälle. Det går att komma två (2) om deltagarna kommer från samma hushåll. Notera i så fall detta i bokningen.
  • Du gör övningarna på dig själv och på en noga rengjord docka.
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Stanna hemma vid minsta symtom eller smitta i familjen!
Första Hjälpen och HLR